Lisäpalvelut

Picture

Ravintokonsultaation osana kauttani myös Funktionaalisen lääketieteen labratestit (Nordic Laboratories) niiden tulkinta ja hoito-ohjeet.

Näiden avulla voidaan selvittää yksilöllinen tilanteesi ja syyt oireidesi taustalla!

Funktionaalista lääketiedettä harjoittavien lääkäreiden vastaanotolle on pitkät jonot ja teettämällä testit ravintoterapeutin kautta voit jouduttaa hoitoprosessin alkua. Ohjaan tarvittaessa lääkärin vastaanotolle. Ota yhteyttä niin kerron lisää!

Mahdollisuus myös tilata kauttani Food Detective ruoka-aineyliherkkyystestit ja saada ohjaus tuloksen jälkeen. Ruokayliherkkyys voi aiheuttaa mm. turvotusta, väsymystä, kutinaa,ummetusta, ripulia, päänsärkyä, unettomuutta ja paino-ongelmia. Jos olet kärsinyt tällaisista oireista, Food Detective™ voi auttaa sinua löytämään niitä aiheuttavat ruoka-aineet. Food Detective™ mittaa verinäytteestä ruoka-ainekohtaisten IgG vasta-aineiden määrää ja testaa reaktiosi 59 tavalliseen ruoka-aineeseen vain 40 minuutissa. Jos reagoit joillekin ruoka-aineille, sinulla on mahdollisuus parantaa elämänlaatuasi yksinkertaisesti poistamalla ne ruokavaliostasi. Lukuisat tutkimukset ovat osoittaneet, että IgG vasta-ainetestin tulosten perusteella suoritetut ruokavaliomuutokset voivat parantaa ruokayliherkkyyteen yhdistettävistä oireista kärsivän henkilön hyvinvointia.

Picture

Saatavilla myös Purium raakalaatuiset luomutuotteet, tallella luonnon synergisesti toimivat ravintoaineet: vitamiinit, hivenaineet, aminohapot ja fytokemikaalit. Ei geenimanipuloituja ainesosia tai keinotekoisia makeutusaineita, ei sidos-, täyte- tai säilöntäaineita.


Hyvinvointi Olotila vuokraa myös tiloja muille! Tarjolla osa-aikasesti vastaanotto/hoitohuone oman alansa osaajalle, täydentämään Hyvinvointi Olotilan valikoimaa. Ota yhteyttä lisätietoja saadaksesi!

Myymälän hoito/vastaanottotila

Myymälän hoito/vastaanottotila